








Therefore, it becomes clear that in this case, the assessm ent to tax does not
relate to the appl icant, who happens to be the recipient of service only, and the
question raised in the application for advance ruling is about reimbursement of
charges to the supplier of service. As the said question does not fit into any of
th e clauses at (a) to (g) of Section 97(2) of t he CGST Act, 2017, as enumerated
above, we are of th e considered opin ion that no ruling could be pronounced in
this regard.

6.2 Accordingly, a notice/letter dated 26 .02.2025 was duly served on them by
RPAD and th rough email, wherein it was informed t hat -

• The activi ty of supp ly of goods or serv ices is being undertaken only by
M/ s.Tat a Projects Limited .

• As per the definit ion of 'Advance Ruling', as laid down in Section 95(a) of
th e CGST Act, 2017, only the applicant who undertakes, or who proposes
to undertake supply of goods/services can seek advance ruling in relation
to supply of goods or services.

• The clarification sought by the applicant does not fa ll under any of the
categories speclfled under secti on 97(2) of the CGST/TNGST Act, 2017 as
the applicant neither engaged in supply of goods nor supply of services.

Accordingly, the appl icant was requested to offer their reply/ comments, as to
Why their application should not be rejected on the said grounds.

6.3 The applicant did not fil e any reply to the notice issued. A reminder dated
14.03 .2025 reiterating the contents of the origina l not ice was also issued to the
applicant whi ch was sent by RPAD and through email . However, we bring to note
that till date, the t axpayer has not filed any reply to the notice and the reminder
which were sent to them on 26.02.2025 and 14.03 .2025 respectively. Hence, it
is construed that, t he applicant has no reason to file, and in vi ew of the same,
we are of the consid ered opinion that no ruling could be pronounced in th is case.

7. In View of the above, we rule as under :-

Ruling

No ruling isIssued in this case, as the questi on put forth by the applicant
does not fall under the scope of Section 97(2) of th e CGST/TN GST Acts, 2017.

(Balakrishna S)
Member (CGST)

Page 5 of 6




